Sigur.info - internet mai sigur pentru copii

Schimba cu varianta de desktop Inregistrare Autentificare

Cum ma pot implica?

Prin intermediul acestei campanii dorim sa implicam atat creatorii de continut (bloggeri, ziare online, portaluri, site-uri, utilizatori de social media, forumuri, grupuri de discutii si alte mijloace de comunicare online) cat si consumatorii de Internet (utilizatori de social media si de Internet in general).

Ca si creatori de continut si utilizatori activi, v-ati lovit cu siguranta de comentarii injurioase si lipsa de respect sau spam a unor utilizatori de Internet care se ascund in spatele anonimatului oferit de mediul online. Promovarea in randul propriilor cititori a respectarii conceptului de neticheta si a acronimului RESPLS! poate fi un mijloc prin care sa transmiteti ca militati pentru un mediu civilizat de comunicare online, inlcusiv in site-ul dvs.

Prin implicarea in campania RESPLS! puteti face constienti proprii cititori si utilizatori asupra influentei pe care o pot avea asupra celorlalti si ii puteti determina sa fie activi in mentinerea unui climat de respect, pe site si in mediul online.

Cum va puteti implica:

  • prin crearea si promovarea de articole pe aceasta tema
  • postarea de mesaje de sustinere
  • sustinerea campaniei prin promovarea catre audienta proprie a conceptului de neticheta si a acronimului RESPLS!
  • postarea de bannere pe site-urile proprii (banner-ele specifice acestei campanii pot fi gasite aici)
  • promovarea mesajului campaniei catre prieteni si cunoscuti.

Din dorinta de a multumi celor care se implica in promovarea unui Internet mai civilizat ne-ar face mare placere sa ne spuneti unde, cand si cum v-ati implicat. Noi vom posta pe contul Sigur.info de Facebook fiecare persoana care s-a implicat pentru ca prietenii si fanii nostri sa afle ca comunitatea RESPLS! se mareste. De asemenea, celor care doresc sa publice un banner pe site/blog le oferim posibilitatea de a publica si ei un banner sau un link pe site-ul www.sigur.info in sectiunea Parteneri sau pe blog.sigur.info.

Pentru a ne informa despre implicarea dvs in campania RESPLS! va rugam sa completati formularul de contact de mai jos:

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  or Reseteaza