Sigur.info - internet mai sigur pentru copii

Schimba cu varianta de desktop Inregistrare Autentificare

Fii voluntar

Dragi voluntari,

Platforma de raportare a activitatilor de voluntariat este inactiva temporar deoarece o transferam intr-o alta locatie. E posibil ca situatia sa dureze in jur de 4 saptamani si speram ca pana la data de 15 Martie sa fim din nou alaturi de voi.

Pana atunci, va rugam sa pastrati informatiile de baza pentru fiecare activitate pe care o desfasurati: data si locatia activitatii, nr si varsta participantilor (cate fete, cati baieti), participanti adulti (profesori, parinti sau alte persoane) si o scurta descriere a activitatii. De asemenea, pastrati documente cum sunt lista de prezenta si fotografii doveditoare.

Imediat ce platforma va fi activa, va vom invita sa introduceti toate activitatile realizate in perioada de pauza. Tot atunci vom da drumul si la adeverinte.

Va multumim pentru intelegere!Adeverintele vor fi eliberate in format exclusiv electronic pe adresa de mail mentionata la crearea contului cu datele din profilul dvs de pe platforma www.nodesoft.info. Va rugam sa va editati profilul astfel incat sa corespunda datelor reale. Adeverintele nu vor fi modificate ulterior.

Solicita creare cont pe Platforma de voluntariat Sigur.info Click aici!
fii-voluntar

 

Vezi Parcursul dezvoltarii Centrelor de voluntariat Sigur.info (English version report)

Iti multumim ca esti interesat de programul Safer Internet Plus si de site-ul www.sigur.info. Speram ca ceea ce ai aflat despre noi ti-a trezit interesul precum si dorinta de a te implica in acest proiect.

Dacă şi tu crezi în principiile promovate de noi te asteptam in echipa noastra!

Afla mai multe despre modul de lucru in cadrul proiectului Sigur.info

Noi am descoperit ca:

  • pastrarea sigurantei in mediul online a devenit o obligativitate a dezvoltarii optime a copiilor
  • cunoasterea riscurilor este cel mai important pas in evitarea si contracararea lor
  • este momentul ca activitatea educationala sa includa programe, prezentari si resurse utile de pe Internet care fac ora interactiva si placuta de elevi
  • parintii trebuie sa fie la fel de constienti si responsabili de activitatea online a copiilor precum sunt de activitatea offline a lor
  • Internetul poate fi mai degraba un prieten de baza decat un dusman de temut daca este folosit cu grija
  • dezvoltarea Internetului si a noilor tehnologii au schimbat iremediabil viata de zi cu zi a oamenilor, comunicarea, capacitatea de intelegerea a lucrurilor, posibilitatiile de dezvoltare si exprimare
  • nu putem schimba Internetul insa ne putem schimba atitudinea pe care o avem fata de activitatile pe care le desfasuram in mediul online
  • cel mai bun lucru pe care il putem face in momentele in care tehnologia se dezvolta intr-un mod incredibil este acela de a ne adapta, de a incerca sa o intelegem si sa o folosim pentru a putea profita la maxim de aceasta extraordinara resursa
  • este momentul sa incepem sa avem grija de imaginea pe care ne-o cream in mediul online sis a fim constienti de efectele pe care le poate avea asupra noastra

Ai aflat deja despre proiectul Sigur.Info (Safer Internet Plus la nivel European) asa ca e momentul sa trecem la fapte…

 

Adolescenti Profesori Parinti
Fii voluntar

Fii voluntar

Fii voluntar

 

INSCRIE-TE SI TU in proiectul Sigur.info - desemnat Proiectul de Voluntariat al Anului 2013 in domeniul Educatiei in cadrul Galei Nationale a Voluntariatului.

Te asteptam in unul din cele 14 centre de voluntari Sigur.info: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta, Craiova, Ramnicu Valcea, Targu Neamt, Brasov, Arad, Galati, Ploiesti, Fetesti si Oradea.

Daca te-am convins sa contribui si tu la schimbare si sa promovezi principiile sigurantei online, atunci nu ezita si contacteaza-ne.

Georgiana Rosculet - Coordonator national al Centrelor de voluntariat Sigur.info

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Ne face placere sa te cunoastem! Spune-ne numele tau, orasul si institutia din care faci parte, cateva cuvinte despre tine, ce te motiveaza sa devii voluntar si abilitatile sau experienta pe care le ai pentru a desfasura astfel de activitati completand Formularul de recrutare.

Este timpul pentru voluntariat. Implica-te si tu!!!

Afla mai multe despre modul de lucru in cadrul proiectului Sigur.info