Acum este 09 Feb 2010, 11:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Discutii si forumuri
Mesaj nouScris: 11 Mai 2009, 14:24 
Neconectat
Novice

Eu sunt profesor si parinte din Cluj Napoca. In ultima vreme am tot cautat forumuri de discutii pe teme privind viitorul elevilor si copiilor mei. Forumul vostru face acest lucru si il voi recomanda tuturor celor pe care ii cunosc. Recent am ami descoperit un alt forum pe pagina facultatii de Litere UBB Cluj care se adreseaza elevilor, studentilor, profesorilor cu materiale si comunicare deschisa intre cei din mediul academic si noi cei din exterior - www.lett.ubbcluj.ro. Eu apreciez foarte mult aceste acte de implicare in societate si de comunicare dechisa. Sper sa aveti succes!

As dori sa stiu cat de mult va ajuta un forum de aceasta natura?

Sus

Subiectul mesajului: Re: Discutii si forumuri
Mesaj nouScris: 11 Mai 2009, 16:00 
Neconectat
Site Admin

Locaţie: Bucuresti
Buna ziua,

Va multumim pentru implicare si va asiguram ca si noi apreciem foarte mult interventia dumneavoastra, cu atat mai mult cu cat pe langa parinte, sunteti cadru didactic. Am dori sa avem alaturi de noi cat mai multi profesori si parinti, pe acest forum de discutii, dar si in cadrul proiectului sigur.info.

In privinta utilitatii forumului, el deja a inceput sa functioneze ca o punte "de ajutor" intre cei care au nelamuriri sau diferite probleme si cei care pot oferi sfaturi, fie ei membri echipei sigur.info sau alti copii, parinti si profesori.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]