Sigur.info - internet mai sigur pentru copii

Schimba cu varianta de desktop Inregistrare Autentificare

Sigur.info Timisoara

 Coordonator Regional al Centrului de voluntariat

  • Nume: Monica Oarcea
  • Adresa e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
facebook button

 

Scoala GELU com Varias

CVSI Timisoara a fost infiintat in anul scolar 2010-2011.
Centrul nostru are voluntari elevi si cadre didactice, in numar total 40.
Pentru a face cunoscuta activitatea noastra colaboram cu filiala Timis a Salvati Copiii si de asemenea a fost creata pagina facebook SigurInfo Timisoara cu fotografii si impresii despre activitatile sustinute de la infiintarea CVSI pâna in prezent.
Punctele tari ale CVSI Timisoara sunt urmatoarele: spiritul de echipa, eficienta, buna mediatizare a proiectului, pagina de Facebook SigurInfoTimisoara actualizata, implicare in training-ul altor colegi si in sesiunile de formare-informare.
Printre oportunitatile pe care le avem,  amintim: deschiderea voluntarilor spre activitati nonformale,   disponibilitatea de a organiza activitati/ evenimente ac in aer liber , acces catre turistii veniti din diverse colturi ale tarii (copii, adolescenti, parinti), colaborari cu diverse institutii/ ONG-uri.
De la infiintare si pâna acum, CVSI Timisoara a derulat  activitati cu elevii, cu profesorii, cu  parintii copiilor sau adolescentilor si cu alte persoane interesate de problematica sigurantei pe internet.


Ai participat si tu la o activitate sustinuta de echipa de voluntari Sigur.info Timisoara?
Abia asteptam sa aflam cum ti s-a parut activitatea!

Scrie-ne impresia ta: