Sigur.info - internet mai sigur pentru copii

Schimba cu varianta de desktop Inregistrare Autentificare

Sigur.info Oradea

Coordonator Regional al Centrului de voluntariat - Activitatea Centrului de Voluntariat este sistata temporar

  • Nume: 
  • Adresă de mail: 
Sigur.info Iasi 

Centrul de Voluntariat Sigur.info din Oradea a fost infiintat in luna octombrie 2013. In prezent sunt inscrisi 19 voluntari care provin de la diferite scoli si licee oradene care sustin activitatile extrascolare si in special voluntariatul.

Voluntarii nostri se caracterizeaza prin ambitie, perseverenta, buna-dispozitie, flexibilitate, amabilitate, inteligenta si ... multa creativitate. Chiar daca suntem un centru de voluntariat nou si avem un numar relativ mic de membri, noi suntem o echipa foarte puternica si pe toti ne leaga o frumoasa prietenie.

Voluntarii Sigur.Info Oradea si-au propus o serie de obiective pentru anul scolar 2013/2014, obiective ce vor fi realizate prin intermediul oportunitatilor de care beneficiem si prin prisma unor activitati diverse si interesante, ca de exemplu: sesiuni de informare in gradinite si scoli, campanii in locurile publice, dezbateri cu elevii, parintii si profesori, concursuri pe tema sigurantei online si asa mai departe.

Echipa noastra de voluntari se ghideaza dupa urmatorul motto : “Sa formezi o echipa este doar inceptul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul”, iar Sigur.info ORADEA progreseaza si se indreapta spre culmile succesului !