Sigur.info - internet mai sigur pentru copii

Schimba cu varianta de desktop Inregistrare Autentificare

Sigur.info Iasi

Coordonator Regional al Centrului de voluntariat

Nistor Ioana
  • Nume: Nistor Ioana
  • Adresă de mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Sigur.info Iasi 

 voluntari

Incepand cu 2009, Centrul de voluntariat Sigur.info Iasi, isi deruleaza activitatea prin intermediul voluntarilor, tineri elevi si studenti, dupa deviza: ”Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul”( Henry David Thoreau- filozof american).

Deoarece gradul de vulnerabilitate a unui utilizator de Internet nu depinde de varsta, ci de nivelul sau de informare si precautie, prin sesiunile de informare la clasa, prin workshopuri cu elevi, cadre didactice si parinti, mesajul nostru a ajuns in numeroase institutii de invatamant, atat din mediul urban cat si rural. Totodata, participarea constanta la targuri de promovare a voluntariatului in comunitate, s-a dovedit a fi un moment prielnic de a ne mari echipa, si de a face cunoscute obiectivele noastre alaturi de actiunile si experientele ce duc la indeplinirea lor.
Campaniile stradale de informare, parteneriatele cu diverse institutii publice importante, centre comerciale mari din Judet si mass - media, au adus de asemenea, un plus activitatii noastre si  impact in comunitate, asigurand o vizibilitate si functionalitate pe termen lung a programului, evidentiind  faptul ca indiferent de gradul de utilizare a Internetului sau de varsta, fiecare are ceva de oferit si un rol de jucat in construirea unui mediu virtual mai sigur şi in garantarea siguranţei on-line.


Participarea voluntarilor la diferite evenimente de mare anvergura, in care voluntari cu aceleasi obiective din tara sau din strainatate s-au intilnit si au impartasit experientele, metodele de buna-practica, a consolidat realmente echipa si activitatea centrului Sigur.info Iasi, aducand totodata, rezultate impresionante atat calitativ cat si cantitativ.

 

Ai participat si tu la o activitate sustinuta de echipa de voluntari Sigur.info Iasi?
Abia asteptam sa aflam cum ti s-a parut activitatea!

Scrie-ne impresia ta: