Sigur.info - internet mai sigur pentru copii

Schimba cu varianta de desktop Inregistrare Autentificare

Sigur.info Craiova

Coordonator Regional al Centrului de voluntariat

 poza coordonatori
  • Mihaela Stancele
  • Mic Oana Camelia
  • Adresa de email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
facebook button

 Campanii Stradale- 2012-3

Centrul de Voluntariat Sigur.info Craiova a luat nastere in 2008 si este parte a proiectului Sigur.info, fiind centrul umbrela pentru voluntarii implicati in proiect in judetul Dolj.
Un numar de 9 voluntari, insotiti de Coordonatorul local, prof. Mihaela Stancele, inarmati cu flyere, tricouri si informatii legate de Programul Safer Internet Plus demarau in vara lui 2008 prima Campanie de informare stradala privind Siguranta Online in centrul Craiovei.


In fiecare an, numarul de voluntari a crescut, ei beneficiind permanent de traininguri pentru a fi bine pregatiti pentru lucrul cu beneficiari programului, fie ei copii, parinti sau profesori.
Reprezentantii Centrului de Voluntariat Sigur.info Craiova sunt o prezenta obisnuita a evenimentelor nationale si internationale desfasurate sub egida Proiectului  Sigur.info, parte a Programului European Safer Internet Plus ( Scoala Europeana de Vara editiile 2010, 2011, 2012, Intalniri Nationale ale Voluntariilor, Training E-sign, Forumul European de la Luxemburg,  Forumul National al Copiilor).

Pe plan local nu am contenit nici o secunda sa ne facem simtita prezenta prin:

  • Campanii de informare si flashmob-uri in aer liber  in locatii precum: Parcul “Nicolae Romanesc”, Piata “Mihai Viteazul”, Piata Centrala, Esplanada   ”Marin Sorescu”, Parcul “Puskin”;
  • reprezentantii de piese de teatru pe tema sigurantei online- ” DECODED” pe scena Teatrului  “Elena Teodorini” si repectiv piese de teatru forum pe scena Casei de Cultura a Studentilor din Craiova;
  • sesiuni de informare la clasa cu elevii si parintii in gradinitele, scolile  si liceele din judetele Dolj, Olt si Gorj;
  • campanii de informare in mediul rural: Biblioteci Comunale, scoli si licee din Dolj.

 

Experienta dobandita in cei 5 ani, sutele de sesiuni de informare la clasa, zecile de campanii stradale, numeroasele campanii de recrutare,  activitatile desfasurate cu ocazia diferitelor evenimente, au contribuit la dezvoltarea Centrului si cresterea numarului de voluntari- in prezent ajungand la 40 de voluntari.
Managementul voluntarilor, formarea acestora sunt principalele obiective , pe care ne focalizam atentia permanent sunt absolut necesare in buna functionare a Centrului de voluntariat Sigur.info si in desfasurarea activitatilor proiectului.


Ai participat si tu la o activitate sustinuta de echipa de voluntari Sigur.info Craiova?
Abia asteptam sa aflam cum ti s-a parut activitatea!

Scrie-ne impresia ta: