Sigur.info - internet mai sigur pentru copii

Schimba cu varianta de desktop Inregistrare Autentificare

Sigur.info Bucuresti

Coordonator Regional al Centrului de voluntariat

  • Nume: Boldica Andreea
  • Adresa email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  
facebook button

3 

Sub sloganul „Internet mai sigur pentru copii” Centrul Sigur.Info Bucuresti, a fost infiintat la inceputul anului 2009, odata cu inceperea proiectului la nivel national.  
Centrul de voluntariat Sigur.info Bucuresti isi propune sa promoveze principiile unui internet mai sigur atat in randul copiilor si adolescentilor cat si a parintilor.

Valorile Centrului Sigur.Info Bucuresti sunt: Munca in Echipa, Angajament, Toleranta.

Principalele obiective:
- cresterea gradului de constientizare si responsabilizare a elevilor si adolescentilor, profesorilor si parintilor in mediul online;
- promovarea mijloacelor de combatere a pericolelor  din virtual;
- promovarea instrumentelor de raportare a diferitelor ilegalitati savarsite pe Internet;
- promovarea liniilor de consiliere, pentru probleme si continut daunator intampinat pe Internet.

Activitatile  Centrului Bucuresti Sigur.Info  sunt variate: training-uri pentru noi voluntari, workshop-uri, sesiuni de informare in scolile  si liceele din Bucuresti, in parcuri, la concerte, evenimente culturale etc. Sunt principalii organizatori ai taberelor tematice si a Scolilor Europene de Vara Sigur.info si se implica cu mare entuziasm in celebrarea diverselor evenimente de importanta europeana Ziua Sigurantei pe Internet, Saptamana Nationala a Voluntariatului, Ziua Educatiei Nonformale, Ziua Europei, Zilele tineretului  etc.).
Echipa de voluntari a centrului nostru are in componenta atat elevi sclipitori, foarte abili si deschisi cat si cei mai staruitori si capabili studenti. Voluntarii au fost selectati dupa cele mai riguroase criterii: responsabilitate in asumarea rolului on cadrul echipei, entuziasm si dorinta de invatare, ceea ce a dus la crearea unei echipe de succes.

Diversitatea activitatilor Centrului nostru, dar si echipa unita de voluntari,  fac din noi un partener de incredere pentru dezvoltare personala a celor ce vor sa fie diferiti.


Ai participat si tu la o activitate sustinuta de echipa de voluntari Sigur.info Bucuresti?
Abia asteptam sa aflam cum ti s-a parut activitatea!

Scrie-ne impresia ta: