Sigur.info - internet mai sigur pentru copii

Schimba cu varianta de desktop Inregistrare Autentificare

Sigur.info Brasov

Coordonator Regional al Centrului de voluntariat

FOTO5175 
  • Nume: Platon Marilena
  • Adresă de mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • Telefon: 0745135678
facebook button

2

Ideea dezvoltarii unui centru de voluntariat Sigur.info in orasul Brasov a fost primita cu entuziasm de catre elevii de liceu si de gimnaziu datorita faptului ca sunt utilizatori de Internet si isi doreau sa descopere cum pot folosi Internetul in siguranta si, mai mult decat atat sa ii invete si pe alti tineri de varsta lor.
Astfel in martie 2011, in Brasov a avut loc  primele doua  cursuri de pregatire  pentru voluntarii elevi si studenti si lunar s-au tinut in cadrul CVSI local sesiuni de informare de catre acestia. In aceeasi luna a fost  organizata o conferinta la care au participat 135 de  cadre  didactice din judet care s-au aratat interesate de dezvoltarea de activitati educationale pe tema sigurantei pe Internet in comunitatea lor.
Pentru ca actiunile de informare sa isi atinga scopul CVSI Brasov a implicat voluntarii in cautarea evenimentelor locale care ar putea fi un prilej de colaborare cu echipa Sigur.info pentru a organiza in colaborare campanii stradale de informarea a parintiilor asupra folosirii in conditii de siguranta a Internetului de catre copii.
Voluntarii Sigur.info ai  centrului de la Brasov sunt elevi de gimnaziu si liceu dar si studenti, plini de initiativa si originali. Participarea lor la actiunile centrului este una  activa pentru ca aici gasesc locul in care descopera ce inseamna implicarea, responsabilitatea, sunt apreciati si au parte de voie buna si, nu in ultimul rand, distractie alaturi de tineri care au acelasi interese ca si ei.

Alatura-te echipei noastre !


Ai participat si tu la o activitate sustinuta de echipa de voluntari Sigur.info Brasov?
Abia asteptam sa aflam cum ti s-a parut activitatea!

Scrie-ne impresia ta: